Sparraukset

YRITYSKOHTAINEN SPARRAUS torstaina 23.2.

Vastauksia, ideoita, opastusta, analysointia ja kannustusta yrittäjille.

Kahdenkeskisiä tehotapaamisia muotoilun ammattilaisten kanssa. Sparrausaikoja on rajoitetusti ja niihin tulee ilmoittautua etukäteen. Sparrauksien teemat ovat: tuote- ja palvelumuotoilu, asiakaskokemus ja digitaalisuus. Yksi tapaaminen kestää noin 30 minuuttia. Sparraukset ovat klo 13 – 17 SantaParkissa. Aikoja on rajattu määrä ja niihin valitaan hakemusten perusteella.

Sparraukset ovat ilmaisia ja ne tarjoaa TEKES & ADW.

Sparraajat

TuijaSeipellADW

Tuija Seipell -asiakaskokemus, palvelumuotoilu- sparraus on täynnä!

TV:stä, SLUSHista ja TheCoolHunter.net -blogista tuttu Tuija Seipell Vancouverista. Tuija Seipell on kanadalainen Suomessa syntynyt, jo 34 vuotta Pohjois-Amerikassa asunut ja uransa luonut puhuja, yritysjohdon konsultti, yrittäjä ja kirjoittaja. Seipell on asiakaskokemuksen, kaupan, matkailualan, muotoilun, trendien, luovuuden, motivaation ja erityisesti tunteiden ja toivon puolestapuhuja. Hänen asiakkaitaan ovat monikansalliset toimijat, mm. Harley Davidson, Nike ja Europarc, sekä keskisuuret ja pienet yritykset ja valtiolliset organisaatiot ympäri maailmaa. Seipell on myös maailman luetuin suomalainen bloggaaja. Viimeiset kymmenen vuotta hän on toiminut design- ja pop-kulttuuriblogi The Cool Hunterin päätoimittajana. Vuonna 2016, Suomen Lapin markkinointiorganisaatio House of Lapland pyysi hänet ainoaksi Suomen ulkopuolella asuvaksi Lapland Ambassadoriksi.

www.tuijaseipell.com | www.thecoolhunter.net | www.houseoflapland.fi/en/laplandambassadors

BruceOreckADW

Bruce Oreck -asiakaskokemus, business – sparraus on täynnä!


Bruce Oreck served as the United States Ambassador to Finland from 2009 until 2015. Ambassador Oreck is the author of several tax treatises and has been a public speaker for over 20 years – addressing topics as diverse as creativity, envisioning the future, entrepreneurship and marketing. Ambassador Oreck obtained his Bachelor of Arts from The Johns Hopkins University, his Juris Doctorate from Louisiana State University and his Masters of Law (Taxation) from New York University. Currently Ambassador Oreck is an Executive in Residence at Aalto University in Helsinki focusing on business and entrepreneurship.

Mikko Kuitunen

Mikko Kuitunen -digitalisaatio, johtaminen

Mikko Kuitunen on 36 vuotias yrittäjä, joka on todistanut pystyvänsä muokkaamaan johtamisen malleja. Kuitunen on menestyneen ohjelmistoyritys Vincit Oy:n perustaja. Vincit on valittu Best Place to Work in Finland voittajaksi peräti kolmena vuonna ja Best Place to Work in the Europe voittajaksi vuonna 2016. Yritys tunnetaan etenkin uudenlaisista johtamisen metodeista, jotka perustuvat yhdessä luotuihin haaveisiin ja visioihin.

Vincit on perustettu 2007 ja kasvanut kahden ihmisen henkilöstöstä yli 300 työntekijän kokonaisuuteen.

RistoLustilaADW

Risto Lustila – innovaatioseteli, muotoilu

Risto Lustila on Tekesin asiantuntija ja innovaatioseteli-rahoituksen ekspertti. Lustila on työskennellyt vuosia innovaatioiden, muotoilun ja kehittämishankkeiden parissa.

Ari-Koivumaa

Ari Koivumaa – IPR ja sopimukset – Luodaan turvallisempaa tulevaisuutta!

Yrittäjä, mietitkö parhaillaan lisensointi-, suunnittelu- tai yhteistyösopimuksen laatimiseen liittyviä asioita taikka tuotteesi suojaamista?

Varaa 30 min maksuton sparrausaika, niin saat hyödyllisiä neuvoja.

Sparraajana OTL, Senior Advisor, Ari Koivumaa, Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy. Koivumaalla on yli 25 vuoden kokemus tekijänoikeuksista, mallioikeudesta ja muusta IPR-suojasta sekä sopimuksista ja sopimusoikeudesta. Hän on työskennellyt muun muassa Lapin yliopistossa, Taideteollisessa korkeakoulussa ja Patentti- ja rekisterihallituksessa. Hän on myös kokenut luennoitsija.

Varaa aikasi